Bedrijfsinformatie

 

Wij van timehorloges.nl zijn een webwinkel gespecialiseerd in horloges sinds 2015. Naast onze diverse aanbod aan horloges bieden wij via onze webwinkel ook diverse sieraden en gereedschappen aan. U kunt ons ook vinden via o.a Bol.com en eBay. Is uw horloge aan reparatie toe? geen zorgen, wij repareren namelijk ook horloges.

 

 

 

Horlogebanden te koop online bij Timehorloges.nl

 

Horlogeband aan vervanging toe? Bij ons bent u online aan het juiste adres.Wij bieden allerlei soorten Horlogebanden aan; Leer, Rubber, Staal, Siliconen en nog veel meer. Deze zijn natuurlijk van hoogwaardig kwaliteit, daar wordt bij de inkoop strikt op gelet. Voor een kleine vergoeding kunnen wij uw horlogeband vervangen.

 

Horloge- en sieraden standaarden

 

Onze Producten zijn onderverdeeld in verschillende Display-en -verpakkingssectoren. Voor Horloges, Sieraden en andere Luxeartikelen. Bij Time Horloges koop jij Horloge Houders en Sieraden Standaarden van Goede Kwaliteit. Onze horlogehouders zijn gemaakt uit o.a  Hout, Plastic, Natuurlijk hout, Plexi, Aluminium en Kunstleer.

 

Horloge gereedschappen

 

Voor mensen die zelf handig zijn horlogemakers gereedschappen onmisbaar. Door zelf het een en ander aan gereedschap aan te schaffen, hoeft u niet naar de winkel of uw horloge op te sturen indien er iets mis mee is. Met de diverse gereedschappen kunt u de meeste problemen oplossen zoals het vervangen van een batterij, of het inkorten van een horlogebandjes. Er zijn los gereedschappen te verkrijgen, maar u kunt ook een hele set kopen in de webwinkel. Dan heeft u alles bij elkaar om de meeste problemen met uw horloge op te kunnen lossen.

 

Overige informatie;

 

Kamer van Koophandel : 63765845

BTW Nummer : NL557373918B01

IBAN : NL96INGB0006940970

Adres: Grote Beer 35

3893DJ, Zeewolde

Timehorloges.nl is onderdeel van Kazmi Horloges bedrijf.

All search results