Jaguar

 

Het idee voor Jaguar horloges komt uit de jaren ’20, in de tijd van expedities en ontdekkingsreizen en een groeiende fascinatie voor exotische landen en de wilde natuur. Hierdoor geïnspireerd, creëerde de Zwitserse horlogemaker Peter de Haas in het jaar 1938 het merk Jaguar. Deze naam staat voor mysterieuze kracht en pure elegantie. Jaguar combineerde de originele principes van schoonheid en stijl met de moderne technieken van vandaag om zo dynamische, sierlijke en luxe ontwerpen te ontwikkelen. Alle horloges worden gekenmerkt door Zwitserse topkwaliteit.Het bekijken van een jaguar in actie maakt dat je je nederig voelt. Peter Haas heeft geprobeerd dit gevoel in zijn horloges te stoppen. Hij schiep horloges met katachtige elegantie en stijl, en natuurlijk een sportieve stamboom. Dit maakt vreemd genoeg dat de Jaguar auto-eigenaar deze horloges vaak ook in het hart sluit. Beiden willen elegantie, stijl en sportiviteit.

Zoals eerder vermeld worden Jaguar horloges nog steeds geproduceerd in Zwitserland. De fabriek is gevestigd in Herbetswil in het Solothurn Kanton. De horloge-ontwerpers van Jaguar pogen horloges te maken op een betaalbare manier. De prijsklasse van Jaguar horloges is tussen de 250,00 en 600,00 Euro; Zeer redelijk als je bedenkt wat veel andere Zwitserse merken kosten.

 

Jaguar horloge collectie

 

De collectie van Jaguar horloges is exclusief, maar toch divers. Zo zijn er horloges met automatisch of Quartz uurwerk, horloges met leren of roestvrijstalen band, chronograaf horloges, keramische horloges en is er keuze uit verschillende kleuren. Vanwege het sportieve karakter hebben veel Jaguar horloges een chronograaf functie.

 

 

 

Lotus

 

Lotus is een Spaans horlogemerk, gespecialiseerd in het ontwerpen van horloges met een moderne, urban en trendy look. Door de elegante persoonlijkheid zijn de Lotus modellen perfect voor degenen die zich willen onderscheiden van de rest en op zoek zijn naar nieuwe trends. De horloges zijn gemaakt met de beste technologieën en materialen. Dit resulteert in solide horloges met een krachtige, moderne vormgeving.

 

 

 

 

 

 

De sportieve Festina horloge collectie

 

 

Het horloge merk Festina staat voor degelijkheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Of u nu op zoek bent naar een sportief horloge, een modieus horloge, dames horloge, heren horloges of een klassiek horloge voor speciale gelegenheden. Met het Festina Horloges kiest u voor kwaliteit en jarenlang draagplezier. Ieder Festina horloge beantwoordt aan de meest strenge kwaliteitseisen. Vandaag de dag combineert Festina horloges de sportmodellen met de wereldbekende sponsoring van de wielersport. De Festina horloge zijn al jaren bekend om de connectie met (wielen) sport. Vroeger gaven zij de officiële Tour de France Timekeeper horloges uit, en tegenwoordig steelt de Chronobike collectie se show. Deze sportieve horloges, vaak voorzien van chronograaf, zijn er in veel verschillende stijlen. Afgelopen jaar zijn vooral de fel gekeurde bandjes erg populair. Dus als u van sportieve horloges houdt, maag u de Festina Horloges zeker niet overslaan.

 

Festina horloges en het wielrennen

 

In 1990 werd een professionele wielerploeg opgericht onder de naam Festina en het merk werd dan ook vooral bekend door de wielerploeg die gesponsord werd door het horlogemerk. Na 2001 hield de Festina wielerploeg op te bestaan, maar Festina horloge bleef sinds 1994 onafgebroken actief in de wielersport als officiële tijdsopnemer van de Ronde van Frankrijk (Tour de France), de Ronde van Italië (Giro d’Italia), de Ronde van Spanje (La Vuelta) en andere wielerwedstrijden. Festina is een in 1902 opgericht van oorsprong Zwitsers horlogemerk. De naam Festina is afgeleid van de Latijnse term Festina Lente (haast je langzaam). Sinds 1984 is het merk in handen van de Spaanse ondernemer Miguel Rodriguez en is het bedrijf gevestigd in Barcelona. Andere horlogemerken die onder de Festina Groep vallen zijn Lotus, Jaguar en Candino.

 

 

 

 

 

Luxe Festina horloge dames

 

 

Wat veel horlogeliefhebbers niet weten, is dat Festina ook een fraaie collectie Festina Dameshorloges heeft. Waar de horloges voor mannen stoer en sportief zijn, hebben de horloges voor vrouw een luxe en elegante uitstraling. Een model wat met name deze winter erg populair is zijn de F20400/1, F20397/3 en F20397/3 Bekijk hier onze collectie Festina Dameshorloges.

 

 

 

 

 

Olivia Burton Horloges

 

 

In 2012 were Olivia Burton opgericht door Lesa Bennett en Jemma Fennings, die elkaar hebben ontmoet op London College of Fashion. De beste vriendinnen zagen een gat in de markt, namelijk betaalbare, stijlvolle, modieuze horloges. Het merk is vernoemd naar de oma van Lesa, die altijd een grote inspiratiebron voor de twee vrouwen is geweest. De horloges beschikken over veel persoonlijkheid, feminisme en tijdloze charme. Olivia Burton creëert liefdevol elk uurwerk met oog voor detail. De horloges beschikken over een goede mix van vintage inspiraties en fashion forward trends. Olivia Burton is een modieus merk met minimalistische, Stijlvolle horloges. De horloge zijn bedoeld voor de trendy vrouw met een eigen stijl. Een absolute eyecatcher. De uitstekende kwaliteit van de trendy vrouw met een eigen stijl. Een absolute erecatcher. De uitstekende kwaliteit van de horloges valt samen met de betaalbaarheid van horloges. Bekijk hier onze collectie Olivia Burton Dameshorloges.

De Olivia Burton horloges hebben inmiddels bijna cultstatus veroverd dankzij de vintage collectie. De horloges zijn in kleine “midi dial” of grote “big dial” te verkrijgen. De horloges lijkt op het eerste oog simplistisch, maar door alle details, zijn de horloges dat absoluut niet. Zo zijn er referenties naar Oliva Burton Britse achtergrond te vinden in sommige van de stukken. Een Olivia Burton horloge is een prachtige vintage klok met gedetailleerde uitvoering waarvan je gegarandeerd plezier zult hebben.

 

Olivia Burton bij Timehorloges.nl

Bestelling boven de 50 euro worden gratis bezorgd. Betaal bij ons via Ideal kosteloos achteraf Billink! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling dan kun je mailen naar ons info@timehorloges.nl or klantenservice@timehorloges.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het mobile : +31657283301 (maandag t/m vrijdag van 9:00 uur – 17:00 uur ).

 

All search results