Klanten :

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@timehorloges.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Inclusief BTW :

 

Time Horloges verkoop online horloges, sieraden en gereedschap onze alles product zijn inclusief Btw.

 

Veiligheid webwinkel :

 

Onze provider is 100% beveiligd tegen aanvallen van buitenaf die eventueel informatie zouden willen stelen. Vanaf 1 juli 2018 is het voor alle webwinkels wettelijk verplicht een SSL Verbinding te bezitten. Wij hebben deze SSL Verbinding reeds geinstalleerd. Een heerlijk veilig gevoel dus bij betaling.

Keurmerk webwinkel

 

Stichting webwinkelKeur :

 

Time Horloges is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Sinds  17/10/2018 is Time Horloges door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Time Horloges voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat nogmaals de betrouwbaarheid van Time Horloges onderstreept. Met een goedkeuring allen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (Publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen  en voor betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Time Horloges te kopen.

 

All search results