Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Internetbankieren via iDEAL PayPal
Creditcards
Bancontact / Mister Cash Bitcoin

Payconiq
Billink Achteraf betalen (Nederland)
TimeHorloges.nl streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruiken wij de modernste beveiliging- en versleutel gereedschappen. Zo wordt je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de

de betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan TimeHorloges.nl wat een onderdeel is van Kazmi Horloges bedrijf.

Ideal (INTERNETBANKIEREN)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt Ideal ?

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt

direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

Paypal

Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.
Heb je nog geen PayPal-account? Dan moet je jezelf eerst registreren op www.paypal.nl

CREDITC ARDS: VISA, MASTERCARD EN AMERICAN EXPRESS

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

Creditcardnummer
Vervaldatum (maand / jaartal)
CVC-code (verificatiecode)
Kaarthouder naam
Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.
Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Buckaroo het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Buckaroo een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

Naam
Adres
Telefoonnummer
Bestelde artikel(en)
Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.

BANCONTACT / MISTER CASH (ONLINE BANKIER EN BELGIË)

Met Bancontact / Mister Cash kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank. De voordelen van Bancontact / Mister Cash:

Veilig betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank
De betaling gebeurt onmiddelijk en je rekent de aankoop meteen af
Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode Alle grote banken in België zijn aangesloten