Retourvoorwaarden :

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendingskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@timehorloges.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goed orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen problem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@timehorloges.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan bestelling nog voor u te wijzigen.

  • Ruilen of retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.
  • Horlogebanden mogen niet zijn ingekort en Horloges Batteries.
  • Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)
  • Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden.

 

 

Terugbetalingen

 

Wanneer we het artikel ontvangen zal onze retourafdeling bevestigen of alles compleet is en in originele staat verkeert om het recht op terugbetaling te waarborgen. Wij verwerken terugbetalingen zo spoedig mogelijk en u ontvangt een e-mail wanneer e-mail verwerkt is. Wij verwerken de meeste terugbetalingen op de dag dat artikel werd geretourneerd maar houd er rekening mee dat het maximaal 14 dagen kan duren voordat het bedrag op uw rekening staat. Het duurt zelden zo lang, maar kan soms voorkomen door vertragingen of fouten bij de bank.

 

 

Retouradres :

 

Domineeslaan 91

1161BW Zwanenburg

Wij adviseren u het retour verzekerd te verzenden. U krijgt dan van de vervoerder een track & trace nummer  en mochten zij het pakketje kwijtraken dan zal de inhoud worden vergoed door de vervoerder. Retourkosten zijn ten van de Klant.

 

 

Online Retourformulier :

 

Hier kunt u het online retourformulier  Retourformulier. Daarna kunt u het formulier volledig ingevuld sturen naar ons bedrijfsadres.

https://timehorloges.shipping-portal.com/returns/

All search results
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.